Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] perm spec

kamilos980

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Brawo. Jeśli podałeś swoje prawdziwe passy to już nie masz konta.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

napisalem do nexona dzis wchodze strony nie ma a koles który to roznosil gibson12 ma bana więc nie wejdzie bo mu napewno dali bana ip i wogule na ca nie wejdzie

Bywalec
Opublikowano

Nie pisz posta pod postem. Używaj opcji edytuj.

Nie wiesz jak to działa?

To że gibson dostał bana nic nie zmieni.

Bo to jest jakieś konto już ukradzione w taki sam sposób jak twoje.

I był sobie na nim megaphon to skorzystali, a że jakieś słabe było to im szkoda zabanować nie było.

Czasami pasuje użyć głowy i przeglądnąć tronkę i/lub forum ca

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

napisalem do nexona dzis wchodze strony nie ma a koles który to roznosil gibson12 ma bana więc nie wejdzie bo mu napewno dali bana ip i wogule na ca nie wejdzie

Dostał bana zapewne na konto, a nie na IP. On teraz w każdej chwili może ci wyczyścić konto.

Bywalec
Opublikowano

Zmień hasło do konta i po problemie

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

On po miesiącu wbije. Jak on naciął ok. 10K ludzi na to, to zanim wbije to ty będziesz miał 1LT5 i 100K GP.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Bywalec
Opublikowano

Możliwe że też uznali że twoje konto jest za słabe żeby cokolwiek z niego mieć

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Pba pomozesz mi napisac ticketa do nexona? bo tez w to wlazlem i niepamietam danych do zmiany hasla. jedynie pamietam login i haslo a szkoda mi mojego konta. bo niezauwazylem ze koncowka .net xD bo przedtem slyszalem o tym ale debil zemnie

sory ze nie pw czy jakos tak ale nieogarniam tego jeszcze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...